Façana del celler Can Roda
Façana del celler Can Roda

!--akiadsense-->

Can Roda rep l’Any Nou amb un concert de música clàssica el pròxim 30 de desembre a les 19 h dirigit per Josep Maria Sauret, director artístic amb una llarga i reconeguda trajectòria dins el món musical català.

La singular casa senyorial del 1864 que presideix la finca del celler de la Ruta del Vi DO Alella acollirà una nit molt especial en què gastronomia i música aniran de la mà, i a ritme d’orquestra. Al llarg del concert se servirà un maridatge de cuina d’autor amb els vins Can Roda. Alhora, es presentarà el seu escumós SO de Can Roda, un Brut Nature de Pansa Blanca i Muscat, per brindar per l’entrada de l’any.

El concert inclourà obres del repertori clàssic i obres singulars de tots els temps, especialment escollides per donar el caràcter festiu i emblemàtic a aquesta diada, tot gaudint d’un autèntic concert d’Any Nou. S’interpretaran, entre altres, valsos i polques de Strauss, les danses hongareses de Brahms, la Petita Musica Nocturna de Mozart, música catalana tradicional, i obres del repertori modern i del cinema com Astor Piazzolla o John Williams.

Envoltada de vinyes i a només vint minuts de Barcelona, Can Roda es troba dins la Ruta del Vi DO Alella. El caliu familiar i la màxima cura pels detalls en tot esdeveniment que organitzen, amb una clara aposta per la gastronomia d’autor i qualitat dels vins, fan que la visita hi tingui un caire exclusiu i alhora molt proper, i que l’experiència esdevingui singular.

Les entrades són limitades i cal fer reserva prèvia a través del lloc web enoturismedoalella.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa