VadeVi
La cuinera Ada Parellada inaugurarà la 44a Festa de la Verema d’Alella
  • CA
|
La cuinera Ada Parellada

!–akiadsense–>

Aquest dijous, Ada Parellada, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la Festa de la Verema d’Alella que ja arriba a la 44a edició. Just després les dames d’honor, els hereu i pubilla de 2017 acompanyats dels Timbalers del Most proclamaran la pubilla de 2018 per just després trepitjar els primers raïms i procedir a la benedicció del primer most.

D’aquesta manera es donarà per inaugurada la festa que tindrà com a eix central la fira que es farà a la Rambla d’Àngel Guimerà i plaça dels Germans Lleonart divendres de 18h a 23h, i dissabte i diumenge de 9h a 23h.

Els vins i restaurant es podran degustar divendres, dissabte i diumenge de 20h a 23h a l’Hort de la Rectoria, Porxada del Mercat Municipal i Plaça de l’Ajuntament. A la Mostra es podran tastar vins de cellers i vinyaters del territori DO Alella i degustar una gran varietat de propostes gastronòmiques d’una vintena de restaurants.

Enguany els set cellers i tres vinyaters que participaran a la Mostra de Vi DO Alella i Gastronomia tindran l’oportunitat d’exposar les seves millors etiquetes (els vins premium) que es podran tastar a canvi de dos tiquets de vins. D’aquesta manera es pretén elevar el nivell dels vins presents a la Mostra. Els restaurants anunciaran en el mateix estand els plats preparats per a l’ocasió, i hauran de garantir-ne un mínim de racions per cobrir la demanda.

Una de les activitats destacades és l’exposició Vinyes Revelades en les que per primera vegada s’han revelat rodets fotogràfics amb vi. La inauguració es farà divendres a les 19h de la tarda.

La resta del programa el trobareu al web de la festa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa