El celler Alta Alella organitza per diumenge 7 d’agost una jornada d’activitats a les seves instal·lacions. El punt de trobada serà a les 10h del matí al Centre d’Enoturisme Alta Alella i el programa del dia inclou un taller de ioga, una caminada per les vinyes, una visita a l’abeurador d’ocells del celler i un tast dirigit de vins.

El taller de ioga es farà al Celler de les Aus o a la terrassa amb vistes a les vinyes i al mar, enmig del Parc Natural Serralada de la Marina. La classe estarà dirigida per Anne-Emmanuelle Calme, instructora certificada de Satyam (Hatha-ioga) i practicant des de fa 9 anys de diferents estils. Proposa amb aquest taller la recerca de les sinèrgies entre els quatre elements: TERRA vinyes & sauló, AIRE vent de la serralada, FOC calor del sol i AIGUA marinada de la Mediterrània.

Després del ioga, es proposa una visita al celler de les aus, on s’hi arriba després d’una caminada per les vinyes que servirà per explicar què és i com funciona l’agricultura ecològica. L’abeurador d’ocells del celler s’ha dissenyat per a preservar i observar l’hàbitat natural de l’entorn que l’envolta.

Al final de la jornada, es farà un tast de “vins radicals” o vins sense sulfurós amb vistes al mar i a les vinyes.

Fitxa de l’activitat:

Ioga, Aus & Vins Naturals

“>Lloc: Celler de les Aus

Adreça: Camí Baix de Tiana, s/n – ALELLA

Horari: de 10h a 13:00h

Preu: 25€ per persona

Les places per assistir a l’activitat són limitades i cal reserva prèvia a través de l’email [email protected] o del telèfon 628 624 182. Es recomana a les persones interessades que portin roba còmoda i catifa de ioga.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa