VadeVi
La “proximitat i caràcter mediterrani” dels vins d’Alella, a Barcelona
  • CA
Les Cotxeres del Palau Robert han acollit la presentació dels vins d’Alella a Barcelona | Foto: Òscar Pallarès (www.papersdevi.cat)

!–akiadsense–>

Més de mig centenar de referències de vuit cellers de la Denominació d’Origen Alella s’han pogut tastar aquest dilluns 15 de maig a Barcelona, en la que ha estat la primera jornada professional que la DO organitza a la capital.

L’acte va ser inaugurat per Quim Batlle, President del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Alella, acompanyat per Salvador Puig, director de l’INCAVI, i va comptar amb l’assistència d’altres agents del món del vi, com ara l’Associació Catalana d’Enòlegs i l’Associació Catalana de Sumillers.

Al showroom hi eren els cellers Alta Alella, Bouquet d’Alella, Can Roda, Alella Vinícola, Raventós d’Alella, Roura, Serralada de Marina i Quim Batlle, a més d’altres elaboradors del territori. L’acte, que va tenir lloc al Palau Robert, es va presentar sota el lema “Proximitat i caràcter mediterrani” ii anava dirigit als professionals de la restauració i l’hostaleria, premsa especialitzada i prescriptors del món del vi.

Situada entre el mar i la muntanya, la DO Alella és una de les més petites i també de les més antigues de la península Ibèrica. Amb més de 60 anys d’història treballant per garantir la qualitat dels seus vins, la DO s’ha anat modernitzant amb el pas del temps, incorporant noves tècniques i nous sistemes de conreu i elaboració, mantenint sempre els criteris de qualitat i la personalitat d’uns vins coneguts i estimats ja a l’època dels romans i que simbolitzen el caràcter mediterrani d’aquesta zona vinícola que creix entre el mar i la muntanya, entre el camp i la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa