Tot a punt per una nova edició, i ja en són set, del Vi+, el cicle d’activitats que inunda de vi el territori amb DO Alella durant tot el mes d’octubre. Organitzat per Enoturisme DO Alella amb la col·laboració dels ajuntaments, ens consorciats, i els membres de la Ruta del Vi, torna un any més amb l’objectiu de continuar donant veu i promocionant la riquesa vitivinícola del territori.

L’octubre és el mes del Vi+, coincidint amb unes dates en què ja finalitza la verema i les vinyes comencen a tenyir-se de tons grocs i marrons mentre els primers vins fermenten o descansen dins la tina. Aquest entorn abraça les 38 propostes amb les que gaudir i tastar el millor vi, la gastronomia local, la cultura més autòctona.

Octubre, el mes de la DO Alella

El programa es distribueix arreu del territori sumant experiències i propostes lúdiques, festives i culturals. Els diversos municipis organitzen activitats: El Masnou, Vilanova del Vallès, Tiana, Alella, Vilassar de Dalt, Santa Coloma de Gramenet, Argentona, Llinars del Vallès, Premià de Dalt, Martorelles, Vallromanes; i també cellers que han dissenyat activitats per l’ocasió, com és el cas de Masia Can Roda, Bouquet d’Alella, Alta Alella i celler Quim Batlle.

El Vi+ també omplirà botigues de vins com Cristina Guillén Selecció de Vins i El Rebost dels Sentits; i restaurants com el Trànsit (Hotel Augusta Vallès), L’Era Restaurant, Bar Entremans, La DO Tastets d’Alella, 1789, Tresmacarrons, el NouAntigó i la Gourmet-Teca serviran menús, tastos o maridatges on el vi sempre en serà el principal protagonista. El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora ensenyarà els fonaments i la història vitivinícola del territori a través d’una visita teatralitzada.

Per tancar l’oferta, l’Hotel Sorli Emocions, l’Hotel Arrey Alella i l’Hotel Granollers oferiran paquets enoturístics juntament amb la proposta de benestar d’Alella Organic Spa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa