Una vintena de tastadors avaluen els vins finalistes al Celler Cooperatiu de Rubí. Foto: Vinari/Jordi Play

El Celler Cooperatiu de Rubí ha reunit un any més els tastadors que avaluen els vins finalistes dels Premis Vinari. Un panell que aquest dilluns ha estat format per un total de vint-i-quatre professionals, entre enòlegs, sommeliers i periodistes especialitzats, i que ha encapçalat el president d’aquesta segona edició del concurs, l’Alfred Peris.

La jornada ha transcorregut tranquil·la i en un ambient relaxat sota els arcs del renovat celler modernista, que precisament va reobrir portes per acollir el tast final dels Vinari 2013.

L’Alcaldessa de la ciutat, Carme García, ha afirmat que la celebració del tast final de les dues edicions dels Premis Vinari al Celler de Rubí consolida aquest espai com un equipament de referència. Garcia s’ha referit a la programació cultural del Celler de l’últim trimestre del 2014, destacant les activitats vinculades al món vitivinícola, com ara aquest tast final o la Fira del vi de Rubí, que tindrà lloc a l’octubre. “Els ciutadans estan molt contents amb l’equipament. Creiem que hem aconseguit una fita important de gestió del nostre patrimoni”, ha conclòs.

Continuïtat a Rubí

Joan Nebot, director dels Premis Vinari: “Estem encantats de repetir l’escenari del tast final del concurs. D’una banda, perquè ens permet mantenir la continuïtat de l’activitat vitivinícola en un indret on s’havia perdut durant molts anys. I de l’altra, perquè estem en un escenari amb molta història i amb una estètica esplèndida que posa els tastadors en situació”.

Els premis es donaran a conèixer a Vilafranca del Penedès el dia 10 d’octubre en una gala especial que esdevindrà la gran nit del vi català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa