“Una vida inexperta” és el títol de la nova entrega dels “Vinòmics” que en aquesta ocasió signa Manel Fontdevila. Es tracta d’una peça autobiogràfica, la història del qual es remunta als anys 70, quan el nostre protagonista és enviat a comprar el Mortadelo Oro, el vi preferit del pare. Així s’inicia el recorregut per tota una vida en la qual el vi apareix com una constant que es manté i evoluciona amb els anys.

Manel Fontdevila compta amb una llarga trajectòria i un estil marcat per un humor valent i crític. Amb un extraordinari sentit de l’observació de la vida quotidiana, Fontdevila ha sabut plasmar amb genialitat aquestes històries a les seves vinyetes. Ha publicat diverses novel·les gràfiques; ha creat infinitat d’historietes per a El Jueves, a on va néixer la seva famosa sèrie La Parejita; i actualment publica a El Diario.es i a Orgullo y Satisfacción, mitjà del qual n’és un dels pares, i a on podem continuar gaudint de les aventures de La Parejita.

Vinomics són una sèrie d’historietes gràfiques inspirades en el món del vi, que es publiquen mensualment al web de la DO Catalunya. Cada tercer dijous de mes, els autors que formen part del projecte, i que són els grans protagonistes d’aquesta aventura, presenten la seva proposta de còmic i vi. La propera historieta de Vinomics arribarà al web el dijous 18 d’agost, i estarà signada per Oriol Malet.

Vinomics és un dels projectes claus de la campanya La quinta de la DOCat, que la DO Catalunya ha encetat enguany per tal d’apropar-se al segment de consumidor més jove. A través del còmic, una disciplina artística tradicionalment poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país, la DO Catalunya vol apropar-se a les noves maneres que tenen els joves de viure la cultura, adaptant-se als seus gustos i la seva manera de fer per tal de fer difusió del vi mitjançant l’entreteniment.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa