VadeVi
Un any més la DO Catalunya marida amb cinema
  • CA

La Denominació d’Origen Catalunya se suma un any més a la promoció del cinema i la cultura de la mà del Zoom Festival, el festival internacional de ficció per a televisió, que enguany celebra el seu 15è aniversari entre el 21 i el 26 de novembre a Igualada.

Els vins de la DO Catalunya han estat presents a l’acte d’inauguració oficial per tal de donar la benvinguda als assistents a la cerimònia.

Aquests vins tindran presència al llarg de tot el festival a la zona de convidats, a on es podran tastar algunes de les referències vinícoles de diferents cellers que conformen l’univers de la DO. També a la gala de cloenda, El Festí del 15, que tindrà lloc el dissabte 25 a partir de les 21:30h hi seran presents els vins de la DO Catalunya. Serà en el sopar còctel que s’oferirà als convidats, un cop finalitzi la cerimònia.

D’altra banda, la DO Catalunya farà entrega un any més del Premi Zoom DO Catalunya a la Millor Producció Catalana 2017, pel que aquest any competeixen les pel·lícules Amics per sempre, El Nom, La llum d’Elna, La dama del cuadro i Pau, la força d’un silenci, i que s’entregarà durant la gala de cloenda que se celebrarà al Teatre Municipal L’Ateneu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa