VadeVi
Arriba el lliurament més eròtic dels ‘Vinòmics’

La Denominació d’Origen Catalunya estrena a la seva web In Vino Veritas, ">l’entrega més eròtica de Vinòmics que signa el tàndem artístic Raule i Roger Ibañez. Sota el clàssic títol, els autors recuperen llegendes històriques i mitològiques a partir d’una historia carregada d’erotisme, sensualitat i traïcions i amb l’acompanyament del vi en tot moment.

Raule i Roger són els autors d’aquest Vinòmic. Amb una llarga trajectòria conjunta, destaca la seva darrera obra, Jazz Maynard">, una saga de gènere negre ambientada al Raval de Barcelona de la qual ja s’han publicat 4 volums. També han creat Hole’n’Virgin">, Amores muertos"> i Cabos Sueltos">.

Com a tàndem són complementaris: la part creativa del guió l’aporta Raule, que ja ha col·laborat amb altres dibuixants de renom com Gabor, Juan Luis Landa o Josep Ma Martín Saurí. L’expressió artística del dibuix és obra de Roger Ibañez, un dibuixant que ha publicat les seves histories a revistes com Otaku, Penthouse Comix"> i Amaníaco">.

Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmics">, la DO Catalunya continua apostant pel còmic, una disciplina artística poc utilitzada pel sector vitivinícola de Catalunya, com a vehicle per a difondre la cultura del vi mitjançant l’entreteniment. La propera historieta arribarà al web de la DO Catalunya el dijous 21 de setembre, i estarà signada per Andrés Palomino i Àlex S. Roca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa