Arriba el lliurament més eròtic dels ‘Vinòmics’

'In vino veritas', signat per Raule i Roger Ibañez, és el nou còmic de la DO Catalunya on la sensualitat i el vi es donen la mà

La Denominació d’Origen Catalunya estrena a la seva web In Vino Veritas, l’entrega més eròtica de Vinòmics que signa el tàndem artístic Raule i Roger Ibañez. Sota el clàssic títol, els autors recuperen llegendes històriques i mitològiques a partir d’una historia carregada d’erotisme, sensualitat i traïcions i amb l’acompanyament del vi en tot moment.

Raule i Roger són els autors d’aquest Vinòmic. Amb una llarga trajectòria conjunta, destaca la seva darrera obra, Jazz Maynard, una saga de gènere negre ambientada al Raval de Barcelona de la qual ja s’han publicat 4 volums. També han creat Hole’n’Virgin, Amores muertos i Cabos Sueltos.

Com a tàndem són complementaris: la part creativa del guió l’aporta Raule, que ja ha col·laborat amb altres dibuixants de renom com Gabor, Juan Luis Landa o Josep Ma Martín Saurí. L’expressió artística del dibuix és obra de Roger Ibañez, un dibuixant que ha publicat les seves histories a revistes com Otaku, Penthouse Comix i Amaníaco.

Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmics, la DO Catalunya continua apostant pel còmic, una disciplina artística poc utilitzada pel sector vitivinícola de Catalunya, com a vehicle per a difondre la cultura del vi mitjançant l’entreteniment. La propera historieta arribarà al web de la DO Catalunya el dijous 21 de setembre, i estarà signada per Andrés Palomino i Àlex S. Roca.

Nou comentari