Festes Gràcia DO Catalunya

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Catalunya organitza per vuitè any consecutiu la Ruta dels Vins en el marc de la Festa Major de Gràcia, que se celebrarà a Barcelona la setmana del 15 al 21 d’agost. Sota el lema “A cada carrer, tasta un vi” un total de 13 carrers participaran a la ruta d’aquesta edició, més que en qualsevol de les edicions anteriors. Els carrers que participaran són els següents: Providència, Ciudad Real, Fraternitat de Dalt, Berga, Joan Blanques de baix de tot, Perill, Poble Romaní, Joan Blanques de Baix, Rovira, Puigmartí, Lluís Vives, Lluís Antúnez i Jardins Manuel Torrente.

Cada tarda, es realitzarà a un carrer guarnit concret el tast guiat de la referència que correspongui al punt de la ruta. Així, al llarg dels dies els visitants podran conèixer de primera mà les característiques de la DO Catalunya, els cellers i els vins que s’hi emparen. Podeu consultar els horaris al programa i a la web de la docat.cat. Les creativitats de la ruta d’enguany corresponen a la nova infografia de la DO Catalunya, estrenada recentment, i que podeu veure sencera al següent enllaç.

DO Catalunya Festes Gràcia

!--akiadsense-->

D’altra banda, i com ja és tradició, el 17 d’agost a les 18:30h es realitzarà el Macro Tast Guiat. S’hi tastaran cinc referències de vi durant una hora aproximadament i es tracta d’una activitat amb places limitades, que tindrà lloc a l’Espai Tasta-Gràcia (Jardins Manuel Torrente del C/ Alzina) en col·laboració amb l’entitat cultural i gastronòmica el Cargol Graciós.

Concurs a Instagram amb #MésGràcia de la #RutadevinsDOCat

La DO Catalunya organitza també la 3a edició del concurs de fotografies compartides a Instagram tot prenent vins de la DO Catalunya als diferents punts de la ruta de vins de Gràcia. Entre els participants se sortejarà un lot de vins de la DO.

La DO Catalunya participa en aquesta popular festa major del barri barceloní amb l’objectiu de promoure la cultura del vi com a part indispensable de la gastronomia catalana, de la seva història i la seva tradició. En aquest sentit, des de la DO sempre s’aposta pel consum moderat i pels principis que regeixen la campanya europea del Wine in Moderation.

Nou comentari

Comparteix