VadeVi
El concurs de la DO Catalunya camina a bon ritme a 15 dies del tancament d’inscripcions
  • CA
DO Catalunya

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya ha renovat enguany el concurs conegut com BlocDOCat amb una nova imatge i nou nom, “adaptat als nous temps ens toca viure” i en diuen Digital Wine Contest. Des de la seva concepció, el concurs ha tingut la finalitat de reconèixer i premiar les iniciatives digitals particulars de divulgació i reflexió al voltant de la cultura del vi i, especialment, del vi català, i sempre des d’una visió innovadora i creativa.

I de moment el concurs està tenint molt bona acollida quan encara queden dies perquè s’acabi el període de preinscripció. En concret el dia 25 de gener per les categories de Millor Imatge, Millor Vídeo i Millor Text; i l’1 de febrer per a la categoria de Millor Prescriptor de vi català i cultura vitivinícola

Ara, més que mai, el Digital Wine Contest de la DO Catalunya vol reconèixer el paper de les xarxes socials en aquesta tasca de divulgació, per això una de les principals premisses és que totes les creacions presentades a concurs estiguin compartides a les xarxes socials permeses (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube – en el cas dels vídeos-) i que aquestes publicacions anomenin a la @docatalunya i vagin acompanyades del hashtag #DWCDOCat.

A més, també en aquesta línia de reconèixer el paper de les xarxes, s’ha creat una nova categoria de participació per premiar el Millor Prescriptor/a de #vicatalà i cultura vitivinícola. Per a aquesta categoria, a més poder-se presentar a títol personal, existeix la possibilitat de proposar a una tercera persona com a candidat/a.

Els premis tenen en total una dotació econòmica de 6.500€, 1.500€ per als guanyador de les categories de Millor Imatge, Millor Vídeo i Millor Text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola i 2.000€ per al Millor prescriptor sobre #vicatalà i cultura vitivinícola

Per inscriure’s només cal omplir els formularis que hi ha al web de la DO Catalunya i el resultat el decidirà un jurat professional i en quatre de les categories la votació popular s’incorpora como mètode d’avaluació. En tres categories al 50% i la de Millor Prescriptor al 100%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa