VadeVi
Rècord de participació al concurs de blocs amb DO Catalunya
  • CA
Nou distintiu de la DO Catalunya

!--akiadsense-->

La 6a edició del Concurs BlocDOCat va tancar aquest diumenge el termini de participació amb rècord d’inscripcions, gairebé una setantena. El concurs organitzat per la Denominació d’Origen Catalunya celebra més de 10 anys reconeixent les iniciatives particulars a favor de la cultura del vi i específicament del vi català.

La DO Catalunya ha volgut reconèixer els espais virtuals i donar visibilitat a les noves formes i canals de comunicació, per això el Concurs ha presentat enguany moltes novetats: entenent que la comunicació és multicanal i global, s’han dissenyat 3 categories de participació, obertes a qualsevol procedència geogràfica i en qualsevol de les llengües permeses en el concurs: català, castellà i anglès: Millor text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola, Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola, Millor imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola.

El primer guardonat de cada categoria rebrà un premi de 2.000€. Els candidats són visibles per tothom, ja que tots els textos, vídeos o imatges dedicats al món del vi i de la viticultura presentats a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat..

El jurat

Un jurat multidisciplinari valorarà totes les candidatures i, en aquesta ocasió, nomenarà un guanyador/a per a cada categoria. Però a més podrà atorgar fins a 2 mencions especials per categoria, que guanyaran uns lots de vins DO Catalunya.

La gala i el lliurament de premis

Enguany, no es desvetllaran ni els/les finalistes ni els/les guanyadors/es fins el dia de l’entrega de premis, que se celebrarà el proper 13 de desembre a Barcelona. La ubicació i hora de l’acte es donaran a conèixer en pocs dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa