VadeVi
La DO Catalunya posa el vi als Premis Nacionals de Recerca

Enguany, la Denominació d’Origen Catalunya s’ha sumat 31a edició dels Premis Nacionals de Recerca, convocats pel Govern de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI). Aquests premis fomenten el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris, emprenedors i comunicadors en un acte de lliurament de premis que, aquest 2021, va tenir lloc aquest dimarts 26 d’octubre al Teatre Nacional de Catalunya, a la ciutat de Barcelona. L’acte, però, correspon a l’edició 2020, que va haver de ser suspesa per la pandèmia.

El lliurament va ser presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i també va comptar amb la participació de la consellera de Recerca i Universitats i presidenta de la FCRI, Gemma Geis. El president de la DO Catalunya, Xavier Pié, també també va ser-hi present en representació de la Denominació d’Origen, que va tenir un paper destacat a l’entrega com ja fa uns quants anys que passa.

Així doncs, la DO Catalunya s’ha volgut sumar un any més a l’entrega dels Premis Nacionals de Recerca, tot oferint una copa de cortesia a tots els assistents un cop finalitzat l’acte. D’altra banda, la DO també hi ha col·laborat fent entrega de diferents lots de vins als guanyadors de les diverses categories, que han estat les següents:  

  • Premi Nacional de Recerca
  • Premi Nacional de Recerca al Talent Jove
  • Premi Nacional de Mecenatge Científic
  • Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I
  • Premi Nacional de Comunicació Científica
  • Premi Nacional d’Innovació a la Creació d’una Empresa de Base Científica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa