Concurs de BlocDOCat

!–akiadsense–>

La Denominació d’Origen Catalunya organitza enguany el 6è Concurs BlocDOCat, i ho fa amb novetats respecte a les categories de participació. Es buscarà el Millor text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola, el Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola i la Millor imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola.

Els tres premis estaran valorats en 2.000€ i qualsevol text, vídeo o imatge presentat a concurs haurà de publicar-se en les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat.

Les inscripcion estan obertes fins diumenge 18 de novembre a través de la web de la DO Catalunya omplint el formulari pertinent per a cada categoria.

Una altra de les novetats és que el concurs no comptarà amb categories en funció de l’origen dels participants. Qualsevol persona, de qualsevol lloc del món podrà presentar-se a qualsevol de les 3 categories establertes i en qualsevol de les llengües permeses en el concurs: català, castellà i anglès.

La finalitat del concurs ha estat sempre la de reconèixer i premiar la difusió dels valors de la cultura del vi i concretament del vi català, seguint sempre una visió innovadora i creativa. Seguint aquest criteri, la DO Catalunya vol reconèixer els espais virtuals que serveixen com a plataforma de reflexió, divulgació o intercanvi d’opinions i sobretot els nous suports i canals que han aparegut els darrers anys.

Com s’atorgaran els premis“>

Un jurat multidisciplinari valorarà totes les candidatures i, en aquesta ocasió, nomenarà un guanyado per a cada categoria. Però a més podrà atorgar fins a 2 mencions especials per categoria, si s’escau, que guanyaran uns lots de vins DO Catalunya.

Trobareu les bases del concurs seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa