VadeVi
La DO Catalunya reforça la seva presència al teatre de la mà del Grup Focus
  • CA

La Denominació d’Origen Catalunya continua enfortint la seva aposta per la cultura i l’art a través d’acords estratègics al voltant del binomi vi-teatre i de la mà del Grup Focus, un dels líders del sector amb les sales Romea, Goya, Condal i La Villarroel dins de Barcelona. El fet és que sumat a l’aliança que van rubricar el passat mes de setembre de 2021 i que els permet posar els vins en exclusiva a les quatre sales del Grup, ara sumen noves accions que permetran de nou al vi d’aquesta DO tenir més presència en l’escena teatral del país.

Així, des d’aquest mes de març, la DO Catalunya introduirà el sorteig mensual d’un lot de vins entre els espectadors i espectadores que assisteixin en les sessions d’alguna de les quatre sales.

Segons comparteix la DO en un comunicat, participar-hi és tan senzill com omplir unes butlletes que es lliuren en demanar una copa de vi en els bars dels teatres i introduir aquestes butlletes en les bústies que trobaran als teatres. La participació estarà oberta entre els dies 1 i 25 de cada mes, i l’últim dia del mateix s’anunciarà el guanyador o guanyadora.

Daniel Martínez de Obregón, president del Grup Focus, i Xavier Pié, president del Consell Regulador de la DO Catalunya

Els vins de la DO Catalunya, a escena

La DO Catalunya apropa els seus vins als assistents a moltes estrenes de les obres donant a conèixer la gamma de vins que s’elaboren en diversos punts de Catalunya i que surten al mercat sota la seva empara. A més, les ampolles de vi de la DO Catalunya continuaran travessant la quarta pantalla i fent el salt fins i tot en alguns dels escenaris amb la presència dels seus productes en algunes de les obres.

Aquesta primavera, el Grup Focus oferirà en les seves sales obres aclamades i esperades com Júnior, de Joel Joan; L’Adversari, de Julio Manrique; Quant temps em queda?, de Marta Buchaca; o Cost de vida, de Pau Carrió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa