La DO Catalunya es queda a casa

!--akiadsense-->

La DO Catalunya ha decidit suspendre temporalment qualsevol activitat que impliqui la participació del ciutadans. Aquesta denominació col·labora en una gran quantitat d’activitats culturals, educatives i solidàries amb l’objectiu de difondre sempre la cultura del vi i especialment del vi català, tant a casa nostra com en altres indrets de l’estat.

No obstant, davant de l’amenaça del CoVid-19 (Coronavirus) i de les darreres mesures preses per les administracions, primer per la Generalitat de Catalunya el passat divendres, i més recentment pel Govern estatal, per fer front a la propagació del contagi, les col·laboracions queden suspeses temporalment.

En una comunicat, asseguren que “és una mesura necessària i, en aquests moments, la responsabilitat de la DO Catalunya és no comprometre, per sobre de tot, la salut de les persones”.

És per això que se sumem també a la iniciativa #joemquedoacasa i esperen que la situació pugui tornar a la normalitat el més aviat possible “amb l’ajuda i la solidaritat de tots plegats, per poder seguir gaudint de la vostra companyia i del vi català”.

Nou comentari

Comparteix