VadeVi
La DO Catalunya proposa una nova ruta de vins per Gràcia
  • CA

La DO Catalunya participa un any més a les festes majors del barri barceloní de Gràcia que tindran lloc entre els dies 15 i 21 d’agost.

Aquesta presència es consolida a través de la ruta dels vins que ja fa cinc anys que ofereixen pels carrers del barri. A partir de la idea “A cada carrer, tasta un vi”, es podran conèixer i tastar diverses referències d’aquesta DO en 12 carrers diferents, essent aquest 2016 l’any de major participació.

Com a complement a la ruta, del 16 al 21 d’agost s’oferiran tastos guiats entre les 19h i les 21h del vespre. El dia 17 es farà un tast especial de cinc vins durant una hora, una activitat amb places limitades, que es farà a l’Espai Tasta de Gràcia (c/Alzina) en col·laboració amb l’entitat cultural i gastronòmica el Cargol Graciós.

Coincidint amb la campanya, la DO també organitza un concurs fotogràfic en el qual es premiarà les instantànies que es publiquin a les xarxes socials mentre s’està prenent un d’aquest vins. Per Instagram es podrà participar seguint el perfil de la DO Catalunya amb el hashtag #RutadelsvinsDOCat o amb mencions a @docatalunya a Twitter o al perfil de Facebook Denominació d’Origen Catalunya.

El 30 d’agost es publicarà a les xarxes de la DO Catalunya el nom dels guanyadors de la promoció: els premis són una visita guiada pel celler de la DO Catalunya i un dinar harmonitzat per a dues persones i, per altra banda, tres lots de vins de la DO.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa