VadeVi
El documental de Raül Balam i Carme Ruscalleda es projecta als Estats Units
  • CA

El documental Free Way, que compta amb la col·laboració de la DO Catalunya, entra als Estats Units i es projectarà aquest cap de setmana al Festival Internacional de Cinema de Sonoma, SIFF Summerfest. La cita és per dissabte 7 d’agost a les 16:30h, hora local.

Produït per Festimania, el film segueix els passos del xef Raül Balam, fill de la també xef Carme Ruscalleda (i co-protagonista del documental). La figura de Ruscalleda està relacionada amb la posada en valor dels productes de proximitat.

El documental es va estrenar oficialment el passat 24 de setembre de 2020 al Festival de San Sebastián, amb una presentació prèvia per part dels protagonistes, del director, Àngel Parra i del productor, Pedro Peira (Festimania). Setmanes més tard, es va projectar al Festival Devour de Canadà, iniciant així una gira que, tot i la situació sanitària global, es va presentar esperançadora i contempla gairebé tots els continents, els festivals més destacats i alguns canals de televisió internacionals. Ara, l’audiovisual arriba als Estats Units.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa