La Denominació d’Origen Catalunya serà present aquesta setmana al Marché International du Film, el mercat de cinema més gran d’Europa, que se celebra en paral·lel al Festival de Cinema de Cannes. Un punt de trobada imprescindible per als professionals de la indústria del cinema, i a on per primera vegada la DO Catalunya participarà gràcies a la col·laboració amb la plataforma Catalan Arts! de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Des de l’any 2016, Catalunya compta amb un pavelló propi al Marché du Film, a on enguany es faran dues presentacions. La primera tindrà lloc aquest dissabte dia 20 sota el títol Shoot or coproduce. Catalonia a country for film, i estarà adreçada a atreure produccions cinematogràfiques a Catalunya. La segona, que es farà el proper dilluns 22 de maig, servirà com a presentació de la propera edició del Festival de Sitges, que aquest any celebra el seu 50è aniversari. En totes dues activitats els assistents podran gaudir dels vins de la DO Catalunya mentre coneixen una mica més sobre la nostra cultura cinematogràfica.

Sobre el projecte

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), sota el paraigua de Catalan Arts, el portal de les indústries culturals catalanes, amb una important xarxa d’oficines a Europa amb seus a Berlín, Brussel·les, Londres i París, treballa per potenciar la representació de les empreses culturals catalanes a fires i esdeveniments internacionals per promocionar els projectes relacionats amb el món de la cultura. La DO Catalunya hi és present en aquestes trobades per tal d’acompanyar als agents culturals i maridar les seves propostes artístiques amb els seus vins.

La Denominació d’Origen Catalunya sempre ha estat una ferma defensora de la cultura. Amb campanyes com La DO Catalunya Surt a Escena ha promocionat el teatre, la música o els llibres amb la premissa que el vi és cultura. Amb aquesta col·laboració es busca continuar fent difusió de la cultura vitivinícola del país alhora que es mariden altres manifestacions culturals i artístiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa