VadeVi
Els vins de la DO Catalunya, amb el Zoom Festival
  • CA

Per tercer any consecutiu, la Denominació d’Origen Catalunya se suma a la promoció del cinema i la cultura de la mà del Zoom Festival, el festival internacional de ficció per a televisió, que enguany tindrà lloc del 22 al 27 de novembre a Igualada.

Aquesta 14a edició del festival compta, entre altres novetats, amb Zoom Experience, un nou espai que inclou propostes culturals al voltant de la música, la gastronomia, el vi i la literatura. Noves experiències que es portaran a terme les setmanes prèvies al festival i en les que la DO Catalunya hi serà molt present.

Per exemple, el dijous 17 de novembre, el xef David Andrés, elaborarà un sopar temàtic al voltant de la premiada sèrie americana Mad Men. El sopar se celebrarà al Restaurant Somiatruites a les 21h, i estarà dinamitzat pel crític de cinema i expert en la sèrie, Quim Casas. Els vins servits durant el sopar seran referències DO Catalunya.

Pel que fa a la literatura, el protagonista serà el nou llibre de qui va ser Premi d’Honor en la passada edició del Festival, Ramon Gener. El llibre, que porta per títol L’amor et farà immortal, es presentarà el divendres 18 a les 19:30h a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí, i anirà acompanyat d’un tast de vins de la DO Catalunya.

Inici del Festival

La inauguració oficial del Zoom Festival es farà dimarts 22 de novembre i comptarà amb la participació de destacats membres de la indústria cinematogràfica catalana. La DO Catalunya hi serà present amb els seus vins per donar la benvinguda als més de 200 assistents a la cerimònia. D’igual manera, el dia de la gala de cloenda, la nit del 26 de novembre, també se serviran els vins de la DO en el còctel que s’oferirà als assistents.

D’altra banda, la DO Catalunya compta també amb un premi propi dins del Festival: el Premi Zoom DO Catalunya a la Millor TV Movie Catalana 2016, pel que aquest any competeixen les pel·lícules Ebre, del bressol a la batalla; Cervantes contra Lope; Jo, Ramon Llull; i Laia. El nom del guanyador es coneixerà a la gala de cloenda del Festival.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa