VadeVi
“Indecisió”, el nou Vinòmic de la DO Catalunya
  • CA
“Indecisió”, de Bea Tormo, és el nou lliurament dels Vinòmics

!–akiadsense–>

La Denominació d’Origen Catalunya ha estrenat a la seva web una nova entrega de Vinòmics“>, la sèrie d’historietes gràfiques inspirades en el món del vi. Indecisió, firmada per Bea Tormo“>, és una història que gira al voltant del moment crucial en què, davant un gran nombre de referències, s’ha de trobar el vi ideal per a un sopar…

Bea Tormo és una autora natural de La Rioja i establerta a Catalunya de fa temps. El seu fort és el còmic d’humor impregnat de quotidianitat i crítica social. Ha treballat per a la revista El Jueves“> i ha dibuixat diversos llibres infantils. Actualment col·labora a la revista satírica digital Orgullo y Satisfacción“>.

Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmics“>, la DO Catalunya continua apostant pel còmic, una disciplina artística poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país, com a vehicle per a difondre la cultura del vi mitjançant l’entreteniment. El relat de Bea Tormo és la tercera entrega d’aquesta segona edició de Vinòmics“>. La propera historieta arribarà al web de la DO Catalunya el dijous 17 d’agost, i estarà signada pel combo artístic que conformen Roger Ibáñez i Raule.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa