VadeVi
Joc de maridatges amb vi, al cicle “Con(vi)dats”
  • CA

Aquest dissabte 22 de maig s’estrena el cicle “Con(vi)dats”, una sèrie de peces audiovisuals amb la col·laboració de la DO Catalunya on diversos famosos juguen amb vins d’aquesta denominació d’origen i formatges, xocolates o embotits per trobar les millors combinacions. En aquest sentit, coneixerem algunes curiositats dels famosos, com quin és el seu plat preferit, quins vins compren més sovint o què en pensen de les pizzes amb pinya.

Presentats en format vídeo, comptarà amb quatre capítols d’entre dos i tres minuts, s’anirà publicant al web de la DO Catalunya, al web de What The Food i a les xarxes socials. Un dels objectius d’aquest projecte conjunt és el de fusionar el món del vi, la gastronomia i l’entreteniment.

La DO Catalunya ha col·laborat històricament amb iniciatives culturals i gastronòmiques, com cicles de concerts, obres de teatre o festivals i premis cinematogràfics. Aquesta vegada, la DO Catalunya fusiona l’entreteniment, la gastronomia i el vi en un programa que vol acostar-se al públic general i no necessàriament gran coneixedor del món del vi.

What the Food és una plataforma digital de gastronomia i entreteniment en català. És un mitjà que parla del menjar i el beure d’una manera desenfadada, directa i sense filtres, on les tendències, les recomanacions i el nou talent gastronòmic hi tenen un paper protagonista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa