Joc de maridatges amb vi, al cicle “Con(vi)dats”

Diversos famosos buscaran les millors combinacions amb formatges, xocolates o embotits i productes de la DO Catalunya

Aquest dissabte 22 de maig s’estrena el cicle “Con(vi)dats”, una sèrie de peces audiovisuals amb la col·laboració de la DO Catalunya on diversos famosos juguen amb vins d’aquesta denominació d’origen i formatges, xocolates o embotits per trobar les millors combinacions. En aquest sentit, coneixerem algunes curiositats dels famosos, com quin és el seu plat preferit, quins vins compren més sovint o què en pensen de les pizzes amb pinya.

Presentats en format vídeo, comptarà amb quatre capítols d’entre dos i tres minuts, s’anirà publicant al web de la DO Catalunya, al web de What The Food i a les xarxes socials. Un dels objectius d’aquest projecte conjunt és el de fusionar el món del vi, la gastronomia i l’entreteniment.

La DO Catalunya ha col·laborat històricament amb iniciatives culturals i gastronòmiques, com cicles de concerts, obres de teatre o festivals i premis cinematogràfics. Aquesta vegada, la DO Catalunya fusiona l’entreteniment, la gastronomia i el vi en un programa que vol acostar-se al públic general i no necessàriament gran coneixedor del món del vi.

What the Food és una plataforma digital de gastronomia i entreteniment en català. És un mitjà que parla del menjar i el beure d’una manera desenfadada, directa i sense filtres, on les tendències, les recomanacions i el nou talent gastronòmic hi tenen un paper protagonista.

Nou comentari