VadeVi
La DO Catalunya col·labora amb la Festa Major de Gràcia per 10è any consecutiu
  • CA

La DO Catalunya col·labora, un any més, amb la Festa Major de Gràcia, que se celebrarà a Barcelona del 15 al 21 d’agost. Serà precisament aquest últim dia, el proper dissabte 21 d’agost a les 18h, quan es durà a terme a la Plaça Joanic de Barcelona un tast de vins de la DO Catalunya. Elsassistents podran conèixer de primera mà les característiques de la denominació d’origen, els cellers i els vins que s’hi emparen.

La Festa Major de Gràcia s’ha adaptat a la situació sanitària actual, així que moltes de les activitats previstes han hagut de modificar el seu format. En el cas de la DO Catalunya, es durà a terme un tast guiat on es degustaran 5 referències diferents. Les places són limitades, així que per poder participar s’ha de fer reserva prèvia a través del web de la Festa Major de Gràcia. Així mateix, i com ja s’havia produït l’any 2020, es deixa la tradicional ruta “A cada carrer, tasta un vi” per a properes edicions en què la situació ho permeti.

La DO Catalunya també col·labora amb la Festa Major oferint diferents lots de vins als premiats del “Concurs de Balcons, Portalades i Comerços Guarnits”. El concurs va sorgir com a homenatge a una tradició del segle XIX, en què els veïns guarnien durant la ‘setmana gran’ els carrers i les places, i també balcons i portals. Pel que fa al funcionament, s’hi poden inscriure tots els balcons, portalades i comerços que estiguin ubicats al nucli històric de Gràcia i que puguin mantenir-se guarnits des del 15 al 21 d’agost.

Els tres primers premis de les categories Balcons o finestres guarnides i Portalades o comerços guarnits podran guanyar lots amb diverses ampolles de la DO Catalunya. Per altra banda, aquelles persones que hagin quedat entre la quarta i la desena posició obtindran també com a premi un petit obsequi de la DO.   

Concurs a Instagram #FestersPower

La Festa Major de Gràcia va posar en marxa el passat 30 de juliol un concurs a Instagram per animar als assistents a compartir la seva experiència mentre gaudeixen de les diverses activitats. Les persones que hi vulguin participar, han de penjar una fotografia al seu Instagram fent servir el hashtag #FestersPower i etiquetant al perfil de la Festa Major (@fmgracia).

El concurs s’allargarà fins el proper 15 d’agost i, per poder participar, és imprescindible tenir el perfil públic, per tal que el jurat pugui accedir a la fotografia i valorar-la. La imatge més original guanyarà un lot de vins de la DO Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa