El proper sis de març, el Museu Nacional d’Art de Catalunya acollirà al gala dels XIV Premis Gaudí. La DO Catalunya, “fidel al seu compromís amb la cultura”, segons ha explicat a través d’una nota de premsa, serà present a l’acte, que es retransmetrà per TV3 i que, per mantenir les mesures de seguretat contra la Covid-19, es tornarà a fer amb restriccions d’aforament.

La DO vol fer servir aquest esdeveniment perquè li serveixi de plataforma per “descobrir l’ampli ventall de vins de qualitat” que s’elaboren sota el seu segell. Així, tots els guanyadors dels premis seran obsequiats amb un lot d’aquests productes, per tal que puguin celebrar el seu triomf amb ells.

Una de les moltes activitats de difusió dels seus vins que fa la DO Catalunya

D’aquesta manera, la DO Catalunya “reforça encara més” el seu suport al sector audiovisual. Durant els darrers anys, aquesta aposta s’ha pogut veure a diversos festivals de cinema i d’altres continguts audiovisuals, com ara el Most Festival, el Zoom Festival o el Festival de Cinema de Menorca, a més de mitjançant la seva implicació en alguns projectes com ara el curtmetratge ‘Bohèmia’ o la seva participació al documental ‘Free Way’, amb Carme Ruscalleda.

En aquest cas, la col·laboració de la DO Catalunya no es limitarà a la gala dels Premis Gaudí sinó que també arribarà a les xarxes socials. Durant els propers dies, es proposaran una sèrie de concursos sobre els guanyadors d’enguany.

A través del seu compte d’Instagram, els seus seguidors podran fer previsions sobre qui seran els guanyadors a les categories de Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Protagonista Femenina i Millor Protagonista Femenina, i entre els participants que ho encertin se sortejaran lots de sis vins de la DO Catalunya. Així, des de la DO animen a participar al concurs per tal de poder gaudir, com els guanyadors, d’un assortiment de vins de qualitat per descobrir nous sabors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa