VadeVi
La DO Catalunya s’apunta al dia “Movimiento Vino DO”
  • CA
L’objectiu de la trobada és reivindicar el vi amb DO i apropar-lo al consumidor

!--akiadsense-->

El proper dissabte 20 maig, la Denominació d’Origen Catalunya se sumarà al primer dia Movimiento Vino DO, una jornada festiva, popular i participativa en la qual col·laboren 25 denominacions d’origen de tot l’Estat Espanyol. L’objectiu de la trobada és reivindicar el vi amb DO i apropar-lo al públic en general i als joves en particular.

L’acte central de la trobada, que se celebrarà a l’Estació Enològica (Passeig Sunyer 4-6) de Reus, seu de la DO Catalunya, tindrà lloc a les 13:30h, moment en que totes les DDOO que hi participen, des dels seus respectius actes, faran un gran brindis col·lectiu i simultani pel vi amb DO.

Els assistents podran tastar una àmplia gamma de vins de la DO Catalunya, i acompanyar-los amb unes avellanes gràcies a la col·laboració amb la DOP Avellana de Reus. La proposta gastronòmica es completarà amb tapes de proximitat i els olis de la DOP Siurana, que també hi col·labora en aquesta jornada que estarà animada per la música en directe del grup reusenc After Dark.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa