VadeVi
La DO Catalunya se suma a la 9a edició de Terrats en Cultura
  • CA

Aquest dijous 22 d’abril arrenca la 9a temporada de Terrats en Cultura i, un altre any, els vins de la Denominació d’Origen Catalunya hi estaran presents per tal de maridar les diferents accions culturals. Organitzats per l’associació Coincidències, els Terrats en Cultura són una sèrie d’activitats que transcorren en diferents terrats de la ciutat de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat i que giren al voltant de la música, el teatre, les arts del moviment i la poesia. Durant la presentació, celebrada aquest passat dilluns a l’Antiga Fàbrica Damm, es van donar a conèixer les diferents activitats d’enguany que inclou una vintena de propostes culturals: 15 espectacles, tres debats en cultura i dues taules participatives. Com a novetat d’enguany, i a diferència de temporades anteriors, les activitats passen de ser quinzenals a allargar-se durant els mesos d’abril, juny, juliol i setembre per gaudir de la cultura des d’una perspectiva diferent.

El programa d’aquesta 9a edició comença el dijous 22 d’abril a les 19:30h amb les Festes de la Primavera, celebrades a l’Hospitalet de Llobregat. A més de maridar les diverses activitats de Terrats en Cultura, la DO Catalunya serà coprotagonista d’un dels espectacles de la temporada. Serà el dissabte 17 de juliol, maridant la proposta de cabaret d’improvisació del grup ‘Dejabugo’. L’agenda d’aquesta novena edició dels Terrats en Cultura finalitzarà el dissabte 18 de setembre a les 21h amb la Nit del Piromusical, acompanyada de la proposta musical de Nike June. Després d’anys de celebració, aquesta activitat s’ha convertit ja en un clàssic dels Terrats en Cultura, que a més coincideix amb les Festes de la Mercè. L’última novetat d’enguany fa referència al preu de les entrades. Aquelles persones que decideixin comprar-les abans del 19 de maig, podran beneficiar-se d’un 20% de descompte sobre el preu de l’entrada general per a tots els espectacles de Barcelona que se celebrin entre el 19 d’abril i el 19 de maig. En el cas de l’Hospitalet de Llobregat, tots els espectacles seran gratuïts amb reserva prèvia.

Passades edicions de Terrats en Cultura

La 8a edició, celebrada l’any 2020, va comptar amb una participació de gairebé 700 persones, tenint en compte que va ser una edició marcada per la COVID-19 i amb una conseqüent reducció de l’aforament al 50%. Així, es van celebrar un total de 14 activitats que es van dur a terme del 6 d’agost al 9 d’octubre de 2020. Al llarg d’aquestes darreres edicions, pels Terrats en Cultura han anat passant artistes de l’escena musical com Sidonie, The New Raemon i El Niño de Elche, entre d’altres. En les arts del moviment, s’ha comptat amb la participació de Quim Bigas, Belen Maya o Fernando López. En teatre, s’han unit dramaturgs diversos com Ivan Morales, Marta Buchaca o Marc Rosich.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa