VadeVi
‘La memòria del vidre’, segon lliurament del Vinòmics
  • CA

La Denominació d’Origen Catalunya estrena a la seva web una nova història de la segona temporada de Vinòmics“>, la sèrie d’historietes gràfiques inspirades en el món del vi i signades per autors de reconegut talent i proximitat. Aquesta segona història, La memòria del vidre“>, és obra de Jaime Martín, autor de treballs com Sangre de Barrio“> o Las guerras silenciosas“>, i que va guanyar el premi a la Millor Obra d’Autor Espanyol al Saló del Còmic de Barcelona d’enguany amb la seva darrera obra: Jamás tendré 20 años. “>

A La memòria del vidre“>, en Jaime Martin, seguint amb el seu característic estil biogràfic, explica la història d’una mare que, amb una vida molt lligada al món del vidre, va desenvolupar una gran punteria… Una nova manera de parlar i viure el món del vi, en aquest cas des del punt de vista del seu continent.

El relat de Jaime Martín és la segona entrega d’aquesta segona edició de Vinòmics“>, que es continuaran publicant mensualment a la web de la DO Catalunya. Cada tercer dijous de mes, els autors que formen part del projecte presentaran la seva singular proposta de maridatge entre còmic i vi. La propera historieta de Vinòmics“> arribarà al web el dijous 20 de juliol, i estarà signada per Bea Tormo.

Vinòmics“> representa una forta aposta de la DO Catalunya per difondre la cultura del món del vi a través del còmic, una disciplina artística tradicionalment poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país. Després de l’èxit de la primera temporada, la DO continua treballant en un projecte que l’apropa als joves i a la seva manera d’entre la cultura, per continuar fent difusió del vi mitjançant l’entreteniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa