Sala de cinema del Zoom Festival – Festival de Ficció Internacional TV

La Denominació d’Origen Catalunya patrocinarà per primera vegada el Zoom Festival – Ficció Internacional 2014, especialitzat en cinema per a televisió, que tindrà lloc del 26 al 30 de novembre a Igualada. La inauguració del Zoom Festival serà el pròxim dimecres, a les 20.30 hores, al Teatre Municipal l’Ateneu amb la projecció de El Cafè de la Marina i comptarà amb la presència de la seva directora, Sílvia Munt. Alguns dels vins que conformen la DO Catalunya es degustaran a l’acte d’inauguració, i també estaran presents en la zona VIP del festival i en la cloenda del Festival.

La DO Catalunya segueix amb aquest patrocini l’aposta ferma per a la difusió de la cultura en el seu pla “La DO Catalunya Surt a Escena”. Entenen “el vi com a part de la nostra cultura” i volen potenciar els maridatges dels seus vins i de la cultura del vi entre nous públics i nous espais.

Els premiats: Manel Fuentes, Emma Vilarasau, Gestmusic i molts més

A més, la DO Catalunya participarà en una nova categoria en premis, el “Premi Zoom DOCatalunya” a la millor producció catalana. Reconeixement que serà atorgat en el transcurs de la gala de lliurament de premis pel president de la DO Catalunya, Xavier Pié i Dols.

El certamen també lliurarà els Premis d’Honor a Manel Fuentes, Emma Vilarasau i a l’empresa del sector Gestmusic, el Premi “Tu ets la tele” que es concedeix a un personatge o programa que hagi marcat la vida dels espectadors, el Premi Augur i Sita Murt que serà per a la jove promesa de la interpretació femenina Diana Gómez, el Premi al Millor Curtmetratge, concedit per un jurat format pel coordinador del Zoom Jove i altres experts en cinema de la comarca de l’Anoia, i el Premi del Públic a la Millor Websèrie.

El Festival Zoom i el programa

El Festival Zoom és pioner per ser el primer certamen a apostar per la ficció televisiva a la pantalla gran. Creat el 2003, va començar tenint les TV movies com a columna vertebral de la programació i, durant la seva trajectòria, ha anat incorporant seccions que inclouen altres formats televisius i altres plataformes audiovisuals. Films com “Are You Christine?”, “The Game 2” o “Prim, l’Assassinat del Carrer del Turc”, encapçalen la programació del Festival. La programació del festival també comptarà amb peces inèdites com, per exemple, les que es projectaran a la secció Zoom Especial amb un capítol de “El Crac de TV3”, amb la presència de Joel Joan i Hector Claramunt, un altre de la segona temporada de “Galerías Velvet” i l’estrena del capítol “Los Tres Cerditos” de la sèrie “Cuéntame Un Cuento”, totes dues d’Antena 3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa