VadeVi
L’il·lustrador Manel Fontdevila i la seva mirada envers el vi
  • CA

La secció “Parlem amb…” que es publica al web de la Denominació d’Origen Catalunya es reactiva per tornar a oferir un espai per a la reflexió i el debat sobre el món del vi. Converses amb convidats de perfils diversos que tenen una mirada pròpia i molt particular envers el vi. El primer protagonista d’aquesta tercera temporada és l’il·lustrador Manel Fontdevila, un dels pesos pesants d’un altre dels projectes de la DO Catalunya, els Vinòmics.

Manel Fontdevila compta amb una llarga trajectòria i un estil marcat per un humor valent i crític. Amb un gran sentit de l’observació de la vida quotidiana, Fontdevila ha sabut plasmar aquestes històries a les seves vinyetes. Ha publicat diverses novel·les gràfiques; ha creat infinitat d’historietes per al setmanari El Jueves“>; i actualment publica a El Diario.es“> i a Orgullo y Satisfacción“>, mitjà del qual n’és un dels creadors.

Pel que fa al vi, Fontdevila afirma ser algú a qui li agrada tastar coses noves tot i no ser un expert. “M’agrada molt el vi però d’una forma molt domèstica, molt integrada en el meu dia a dia”. El seu còmic, La vida inexperta“>, és un història autobiogràfica, una història costumista en homenatge al seu pare.

A més de vi, Fontdevila parla també de l’humor i els seus límits, als que ha hagut de fer front en algun moment de la seva carrera. “L’humor és un contracte entre el senyor que explica l’acudit i el que l’escolta. Si a qui l’escolta ni li agrada, se’n va a escoltar un altre, però tu també saps com ho vols explicar”.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa