Imatge de l’Electronic Wine Sunset durant la passada edició | cedida

!--akiadsense-->

La DO Catalunya organitza per segon any consecutiu l’Electronic Wine Sunset">, una festa dirigida al públic jove que s’emmarca dins la fira Temps de Vi. La festa tindrà lloc aquest divendres 2 de juny a partir de les 19h a l’Espai Far de Vilanova (pujada Far de Sant Cristòfol, 2) i els assistents podran gaudir de la música en directe del Dj Ven to Music i de la posta de sol, tot maridat amb els vins d’aquesta denominació d’origen.

La fira Temps de Vi es caracteritza per atraure els joves gràcies a la seva oferta de música, gastronomia i vi. Un escenari ideal per a la DO Catalunya que té, entre els seus objectius principals, el d’aproximar-se al segment de consumidor jove, adaptant-se als seus gustos i la seva manera d’entendre i gaudir la cultura.

L’Electronic Wine Sunset ">s’emmarca dins el patrocini que la DO fa un any més de la fira Temps de Vi, una fira que arriba a la seva sisena edició consolidada com un dels esdeveniments anuals imprescindibles del món del vi, i que enguany se celebrarà del 9 al 11 de juny.

Nou comentari