VadeVi
Marc Martínez diu que sap quan un vi és bo o no
  • CA

El polifacètic Marc Martínez és el protagonista del mes a la secció Parlem Amb “>del web de la Denominació d’Origen Catalunya. Actor, director, cantautor i músic, en Marc Martínez és també un gran amant del vi. Tot i assegurar que no és un expert en la matèria, sí que diu saber detectar quan un vi és bo i quan no. De fet, el vi està molt present en alguns dels seus records d’infantesa al barri barceloní del Raval, on va créixer.

Després del seu darrer paper de Marc Ramos, el dolent a la sèrie Nit i Dia“> de TV3, en Marc es troba actualment representant al Jove Teatre Regina Mal Martínez. Humor i hòsties“>, una obra produïda per El Terrat i escrita per l’actor. Es tracta d’un monòleg amb tocs autobiogràfics que porta a l’actor de tornada als seus orígens al Raval i que suposa tot un viatge introspectiu i emocional.

La secció Parlem amb “>del web de la DO Catalunya recull converses amb convidats de perfil divers per donar una mirada pròpia i molt particular sobre el món del vi. Un espai per a la reflexió i el debat pel que han passat des de Josep ‘Pitu’ Roca d’El Celler de Can Roca“>, ao el periodista Xavier Graset entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa