VadeVi
L’origen del vi a Catalunya sota l’òptica d’Ana Belén Rivero
  • CA
Vides Monacals d'Ana Belén Rivero

!–akiadsense–>

Vides Monacals“> és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic. Signat per l’artista gràfica Ana Belén Rivero, la historieta està protagonitzada per ella mateixa qui, veient-se davant del paper en blanc a l’hora de fer un còmic sobre vi, decideix explicar els orígens del vi a Catalunya, i l’important paper que van tenir els monjos de l’Ordre del Císter. Una història divertida i una mica esbojarrada, al més pur estil dels treballs de l’artista.

L’Ana Belén Rivero compta amb una legió de fans a les xarxes socials. Artista descarada i molt divertida, ha publicat diversos treballs com ara Mens sana in corpore ni tan mal“> o Somos pobres en euros pero ricos en pelos del coño“>, aquest últim convertit en tot un bestseller. Les seves vinyetes han estat publicades a diversos mitjans (Yorokobu“>, Mongolia“>, Divinity“> o FHM“>), i actualment col·labora a la web del diari satíric El Jueves“>.

Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmics“>, la DO Catalunya continua apostant pel còmic, una disciplina artística poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país, com a vehicle per a difondre la cultura del vi mitjançant l’entreteniment. El relat de l’Ana Belén Rivero és ja la sisena entrega d’aquesta segona edició de Vinòmics“>. La propera i última historieta arribarà al web de la DO Catalunya el dijous 16 de novembre, i estarà signada pel tàndem creat per l’il·lustrador Martín Tognola i el conegut escriptor i crític literari Jorge Carrión.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa