L’origen del vi a Catalunya sota l’òptica d’Ana Belén Rivero

Nou lliurament del Vinòmics de la DO Catalunya, on còmic i vi es donen la mà

Vides Monacals d'Ana Belén Rivero

Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic. Signat per l’artista gràfica Ana Belén Rivero, la historieta està protagonitzada per ella mateixa qui, veient-se davant del paper en blanc a l’hora de fer un còmic sobre vi, decideix explicar els orígens del vi a Catalunya, i l’important paper que van tenir els monjos de l’Ordre del Císter. Una història divertida i una mica esbojarrada, al més pur estil dels treballs de l’artista.

L’Ana Belén Rivero compta amb una legió de fans a les xarxes socials. Artista descarada i molt divertida, ha publicat diversos treballs com ara Mens sana in corpore ni tan mal o Somos pobres en euros pero ricos en pelos del coño, aquest últim convertit en tot un bestseller. Les seves vinyetes han estat publicades a diversos mitjans (Yorokobu, Mongolia, Divinity o FHM), i actualment col·labora a la web del diari satíric El Jueves.

Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmics, la DO Catalunya continua apostant pel còmic, una disciplina artística poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país, com a vehicle per a difondre la cultura del vi mitjançant l’entreteniment. El relat de l’Ana Belén Rivero és ja la sisena entrega d’aquesta segona edició de Vinòmics. La propera i última historieta arribarà al web de la DO Catalunya el dijous 16 de novembre, i estarà signada pel tàndem creat per l’il·lustrador Martín Tognola i el conegut escriptor i crític literari Jorge Carrión.

Nou comentari