VadeVi
El Vinòmic Bohèmia es podrà veure en pantalla gran a la fira Temps de Vi
  • CA
Bohèmia

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Catalunya projectarà el proper dijous 31 de maig a Vilanova i la Geltrú el curtmetratge Bohèmia, un treball cinematogràfic basat en el vinòmic homònim de David Morancho i un dels projectes estrella de la DO per a aquesta temporada.

L’acte tindrà lloc a la biblioteca del Museu Víctor Balaguer a les 19:30h. Un cop finalitzada la projecció del curt, els assistents a l’acte podran gaudir d’un col·loqui amb l’Anna Petrus, directora del curt. A continuació, es farà un tast de vins als jardins del museu, amb música i una proposta gastronòmica de proximitat.

Produït per Jordi Comellas, productor i director del Zoom Festival i president de Catalunya Film Festivals, i dirigit per la cineasta Anna Petrus, Bohèmia està protagonitzat per Roger Dalmases, Ferran Herrera i Bruna Cusí, una de les protagonistes d’Estiu 1993, que li va valdre el Goya a Millor Actriu Revelació d’enguany.

Bohèmia és la història del petit Fermí qui, a la Catalunya rural dels anys 20 veu com canvia la seva vida amb l’arribada d’Anna Mir, una pintora que desperta en l’adolescent la passió per l’art i la pintura, al temps que ell li descobreix a ella l’únic món que coneix: el de les vinyes i el vi.

La Denominació d’Origen Catalunya torna així un any més a la fira Temps de Vi, per la qual fa anys que aposta per tractar-se d’un marc ideal pel que fa a la seva afluència i públic: una fira que es caracteritza per atraure un públic jove gràcies, a més de a la seva oferta vinícola, a les propostes musicals i gastronòmiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa