VadeVi
“Els sentits del vi” tanca la segona temporada dels Vinòmics
  • CA

“Els Sentits del Vi” és el títol de l’últim Vinòmic de la segona temporada d’aquest projecte de la DO Catalunya en què es marida vi i còmic. Signat per Jorge Carrión i Martín Tognola, aquesta història de caire més filosòfic gira al voltant dels cinc sentits i com influeix el vi en cada un d’ells.

El guió de la història és fruit del treball de l’escriptor i crític literari Jorge Carrión. Autor de diversos llibres de no ficció com ara Teleshakespeare“> (Ed. Errata Naturae) o Librerías“> (Ed. Anagrama), ha publicat també en col·laboració amb Sagar Fornies, un dels autors de la primera temporada de Vinòmics, el còmic Barcelona. Los vagabundos de la chatarra“> (Ed. Norma). Actualment Carrión és també el director del Màster en Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Martín Tognola, per la seva banda, ha estat l’encarregat de plasmar gràficament el guió d’aquesta història. Establert a Barcelona des de fa més de 20 anys, l’artista argentí ha treballat per a alguns dels diaris més importants a nivell internacional com ara Le Monde“>, The Washington Post“> o The New York Times“>. A Catalunya, els seus dibuixos s’han publicat a La Vanguardia“> i han cobrat vida a la façana de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Auditori. Actualment treballa en el món editorial dibuixant historietes i portant a terme projectes més personals.

La DO Catalunya tanca aquesta segona edició amb una gran acollida per part del públic, i amb una sèrie de novetats que veuran la llum en les properes setmanes, i que serviran per continuar donant vida a un projecte que representa una aposta ferma de la DO Catalunya per fer difusió de la cultura del vi mitjançant l’entreteniment.

Els sentits del vi, Vinòmic

!–akiadsense–>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa