VadeVi
Temps de Vi s’estrena amb un aperitiu i vins de la DO Catalunya
  • CA

Aquest dissabte 5 de juny tindrà lloc l’aperitiu Petit Temps de Vi by DO Catalunya a Vilanova i la Geltrú. L’acte forma part del programa d’activitats incloses a la mostra Temps de Vi, que enguany se celebra el cap de setmana de l’11 al 13 de juny. En aquest sentit, els vins de la DO Catalunya seran els protagonistes d’un acte que, a més de donar el tret de sortida a la mostra, s’emmarca també a la II Jornada Gastronòmica del Peix i el Marisc de Vilanova i la Geltrú.

Durant l’aperitiu, que se celebrarà de 12h a 15h a la Llotja de la Confraria de Pescadors (Rambla del Port) de Vilanova i la Geltrú, es podrà gaudir d’una bona representació de vins de diversos cellers de la DO Catalunya. El maridatge, com no podia ser d’una altra manera, vindrà de la mà dels pescadors de la confraria, que oferiran una proposta gastronòmica amb productes de proximitat, com poden ser sardines a la brasa, fideus rossejats o gambes de Vilanova, entre d’altres.

L’acte comptarà també amb l’actuació musical de l’actriu i cantant Aina Balasch, qui convidarà als assistents a cantar i ballar amb bona música en viu, interpretant la seva versió de temes populars.

Les persones que decideixin participar hauran de reservar la seva plaça prèviament al web de Temps de Vi, per tal de controlar l’aforament i garantir així les mesures sanitàries actuals. La modalitat de reserva s’ha plantejat amb taules per a dues o quatre persones i amb pacs de consumicions ja inclosos en el preu.

En cas de ser dues persones, la reserva costarà 25€ i inclourà la taula -una bota a mode de taula alta amb dos tamborets-, dues copes, 8 tiquets de consumicions i una bossa de Patates Piqué, col·laboradors habituals de la mostra. Per a grups de quatre persones, es podrà reservar una taula per 50€ i gaudir també d’un pack amb quatre copes, 16 tiquets de vi i dues bosses de patates.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa