VadeVi
Triomfa el maridatge DO Catalunya amb Festa Major de Gràcia
  • CA
Un dels tastos de vi de la DO Catalunya a la Festa Major de Gràcia 2019
Un dels tastos de vi de la DO Catalunya a la Festa Major de Gràcia 2019

!--akiadsense-->

El format és senzill. La cita és a una hora determinada a un carrer deteminat. Un sommelier recull els assitents, els lliura un got amb un vi de la DO Catalunya i n’explica les caracterítiques. A peu dret, sota els guarnits de la Festa Major de Gràcia.

Entre un tast i un altre hi ha aproximadament una hora, el que permet, als que així ho desitgin, anar passant de carrer a carrer tastant diferents vins i gaudint de l’ambient festiu i dels carrers engalanats. No és un tast molt exhaustiu i els gots són dels de “zurito” i de plàstic, ara bé, ho posen molt fàcil al consumidor per acostar-lo al vi. No han de pagar res, no s’han d’inscriure i els que s’hi han acostat han tingut al seu abast una copa de vi, que a vegades és difícil de trobar en festes populars, i a més se’ls hi ha explicat d’on és, com és i com s’ha fet.

En total han estat 13 punts de tast en 13 carrers i cada un d’ells amb un vi diferent de la DO Catalunya. De mitjana hi han participat unes 20 persones a cada tast i moltes han repetit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa