VadeVi
El vi català tindrà els seus Gifs per xarxes socials amb la DO Catalunya
  • CA
El primer dels Gif de la DO Catalunya

!--akiadsense-->

La DO Catalunya s’estrena en el món dels Gifs perquè tothom pugui incloure’ls a les seves històries d’Instagram o compartir-los a través de les xarxes socials i WhatsApp. Seguint amb l’objectiu d’apropar el vi català i la cultura del vi a tothom, aquesta denominació d’origen publicarà cada dimarts un nou Gif amb el vi com a protagonista. Aquestes animacions ajudaran també a millorar la comunicació a les xarxes, que sovint presenta mancances a l’hora de parlar de vi, i sobretot de vi català.

El primer ja està disponible a través de la plataforma de Giphy – que recentment ha estat comprada per Facebook – on es pot descarregar. Però també es pot fer servir fer servir en forma de sticker a través dels Instagram Stories. Cal buscar-lo amb les paraules clau: #vicatalà, #docatalunya o #ampolladevi entre altres.

Des de la DO Catalunya consideren que aquesta crisi sanitària ha normalitzat encara més una tendència que ja s’estava evidenciant: “el llenguatge digital és la revolució del segle XXI, i les xarxes socials, en són el principal canal de comunicació”. És per això que la DO Catalunya se suma a aquest moviment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa