El Museu romàntic Can Papiol serà l'escenari de l'escpae room de Temps de Vi
El Museu romàntic Can Papiol serà l’escenari de l’escpae room de Temps de Vi

!--akiadsense-->

El cap de setmana del 7, 8 i 9 de juny Vilanova i la Geltrú acull una nova edició de Temps de Vi, una fira dedicada a promocionar la cultura del vi -sobretot aquells elaborats a Catalunya- i el patrimoni de la ciutat.

La DO Catalunya col·labora de nou amb la festa, enguany amb una proposta singular: una escape room amb el vi com a fil conductor. L’activitat ha comptat amb la col·laboració de Scaparium que ha convertit l’emblemàtic Museu Romàntic Can Papiol en l’escenari d’aquest joc de misteri on es posaran a prova tots els sentits.

“Diuen que un dels secrets més ben guardats i personals de Francesc Papiol era la seva passió pel vi. S’explica, es rumoreja per Vilanova, que Papiol va fer comprar una vinya molt especial amagada, antiga i fructífera”. – així comença aquesta aventura, i aquells que aconsegueixin superar-la obtindran com a obsequi una ampolla de vi DO Catalunya i un xec regal per visitar el museu.

L’activitat de l’escape room estarà oberta al públic tots els dies de la fira 7, 8 i 9 de juny i aquells que hi vulguin participar poden reservar ja el seu torn al web de la fira indicant el número de persones, el dia i l’horari.

Nou comentari

Comparteix