!--akiadsense-->

Vinòmics en paper
Vinòmics en paper | Margalida Ripoll i Ferrer

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Catalunya continua presentant novetats per aquest any. Al nou distintiu i la nova web se suma ara l’estrena en paper d’un dels projectes estrella de la DO, Vinòmics. Després de l’èxit obtingut en la seva versió online, Vinòmics salta al paper de la mà de Norma Editorial, amb una recopilació de totes les obres publicades en digital en les dues edicions que porta el projecte.

Vinòmics. Relats gràfics amb gust de bon vi és una recull de les 14 històries curtes publicades al web de la DO Catalunya. Amb gèneres tan diversos com ara la comèdia, el costumisme, la ciència-ficció, el gènere negre, l’erotisme o l’assaig. Aquest projecte va néixer amb la voluntat d’apropar la cultura del vi a diferents públics mitjançant una disciplina artística tradicionalment poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país.

Maribel Carod, Jorge Carrión, Danide, Raúl Deamo, Manel Fontdevila, Gallardo, Roger Ibáñez, Oriol Malet, Jaime Martín, Albert Monteys, David Morancho, Andrés Palomino, Raule, Ana Belén Rivero, Àlex Roca, Sagar, Martín Tognola i Bea Tormo són els noms propis d’aquest projecte que va néixer com una iniciativa de la DO Catalunya i Raúl Deamo, coordinador del projecte, i un gran apassionat del món del vi. A tots aquests noms propis se suma ara el de la il·lustradora Raquel Ródenas, autora de la portada del llibre.

El llibre incorpora també una sèrie d’extres entre els quals es pot trobar material inèdit, com ara il·lustracions i esbossos de la feina dels autors, així com una mostra del procés d’acolorit que s’ha seguit en totes les obres, i que contribueix a entendre la subtil i curosa elecció del Pantone utilitzat per remetre directament al món del vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa