VadeVi
Vinòmics de la DO Catalunya es combina amb música
  • CA

El web de la Denominació d’Origen Catalunya estrena un nou capítol de la sèrie online Vinòmics. La història, que porta per títol Round about Midwine, és una obra eminentment musical, signada per Sagar Fornies. Un homenatge a la música a través dels ulls del protagonista que, tot i quedar-se sense entrades per al concert del seu saxofonista preferit, acabarà gaudint d’ell de la millor de les maneres. Aquesta vegada, a més, per acompanyar aquest nou Vinòmic, l’autor ha creat una llista a Spotify amb tots els èxits que apareixen a la història.

Sagar Fornies és un reconegut sketchbooker al que no li cal fer fotos per retratar la realitat amb retoladors i pinzells. Ha treballat en publicitat i ha desenvolupat importants treballs escenogràfics. Entre les seves publicacions hi ha diversos llibres il·lustrats entre els quals destaquen Bajo la piel o Dimas. La seva obra més recent, Barcelona. Los Vagabundos de la chatarra, amb guió de Jorge Carrión, és una interessant aposta pel periodisme gràfic sobre la Barcelona que no surt a les postals.

Vinòmics són una sèrie d’historietes gràfiques inspirades en el món del vi, que es publiquen mensualment al web de la DO Catalunya. Cada tercer dijous de mes, els autors que formen part del projecte, i que són els grans protagonistes d’aquesta aventura, presenten la seva proposta de còmic i vi. El proper Vinòmic arribarà al web el dijous 20 d’octubre, i estarà signat per la Maribel Carod.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa