VadeVi
Els vins de la DO Catalunya acompanyen el cinema català
  • CA
Els vins de la DO Catalunya acompanyen el cinema català
Els vins de la DO Catalunya acompanyen el cinema català

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya col·labora amb els Premis Gaudí per segon any consecutiu. Els assistents a la Festa posterior a la gala de lliurament de premis podran gaudir d’un ampli ventall del seus vins.

L’acció s’emmarca en una col·laboració de la DO Catalunya amb l’Acadèmia del Cinema Català que pretén ser de llarga durada i que en els propers mesos es materialitzarà en altres actuacions. D’aquesta manera, el vi català pretén acompanyar al cinema català.

Entenent el vi com a part de la nostra cultura i història, aquesta col·laboració se suma així a l’aposta de la DO pel món de les arts. La DO Catalunya, de fet, ja és col·laboradora habitual de l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC) i, al llarg de l’any, s’han pogut trobar vins de la DO Catalunya a diferents esdeveniments: Cicle de Cinema a la fresca de Sala Montjuïc, Mostra Internacional de Films de Dones, La Berlinale (col·laboració amb Catalan Arts!), Festival In-Edit de Barcelona, o més recentment, el Zoom Festival, dedicat als nous formats audiovisuals.

L’edició d’enguany dels Premis Gaudí se celebrarà al CCIB (Centre de Convencions Internacionals de Barcelona), que ja havia estat la seu dels Premis entre el 2016 i el 2018. La gala es restransmetrà de nou per TV3 i de moment, ja es pot veure l’espot, protagonitzat per l’Eduard Farelo i Bad Gyal, pare i filla a la vida real.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa