VadeVi
Vins amb DO Catalunya, a l’Arnette Surfcity Festival
  • CA

Aquest cap de setmana del 9 i 10 d’abril tindrà lloc a Barcelona la segona edició de l’Arnette Surfcity Festival, un festival d’art multidisciplinari que gira al voltant del món del surf i el reivindica com un estil de vida no només lligat a l’esport, sinó també a l’art i la cultura. La DO Catalunya tornarà a ser-hi present en aquesta segona edició per acompanyar amb els seus vins les diferents activitats que se celebraran durant tot el cap de setmana a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 20).

A més de col·laborar amb els vins, la DO Catalunya tindrà també un paper destacat en aquesta edició. Els nois de l’estudi gràfic Reskate Arts&Crafts seran els encarregats de fer en directe un mural on el mar i el vi seran els protagonistes. Fidels al seu estil artístic, intentaran transmetre l’esperit de les vinyes i els vins que es fan a Catalunya, amb la Denominació d’Origen com a teló de fons.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins la campanya de comunicació “La quinta de la DO Cat”, amb la qual aquesta denominació d’origen bolca tots els seus esforços per consolidar les accions que s’han portat a terme durant els darrers anys per tal d’arribar al segment del consumidor més jove. Seguint la seva vocació de modernitat, la DO Catalunya s’adapta a les noves maneres que tenen els joves de viure, de menjar i d’entendre el temps lliure i la cultura, i busca “seduir-los” sense perdre de vista els seus gustos i la seva manera de fer.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa