VadeVi
Vota amb la DO Catalunya el Millor Format de Televisió Català
  • CA
La DO Catalunya patrocina de nou el Zoom Festival
La DO Catalunya patrocina de nou el Zoom Festival

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Catalunya, col·laboradora habitual del Zoom Festival, patrocina de nou el premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català”. Aquesta categoria es va estrenar la passada edició amb un gran èxit de participació popular, motiu pel qual s’ha decidit repetir la formula i que sigui el públic qui decideixi quin ha de ser el format guanyador.

Els candidats al “Premi DO Catalunya al Millor Format de TV” són d’enguany són set, i tots ells es troben actualment en emissió a diferents canals de televisió catalans. Són els següents:

· Territori contemporani, de VOTV Vallès Oriental Televisió

· Manduka, de Televisió de Catalunya

· Tabús, de Televisió de Catalunya

· El suplent, de Televisió de Catalunya

· En primera persona, BDN Televisió de Badalona

· Feeel, de Betevé

· Districte 21, de Canal 21

Tots aquells que vulguin votar, ho poden fer a través de la pàgina web de la DO Catalunya fins el dijous 19 de novembre. El públic atorgarà, per votació popular, el premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català”, que tindrà un únic guanyador. Els resultats d’aquesta no es faran públics fins la gala d’entrega de premis el proper 28 de novembre, que enguany serà online i es retransmetrà per les xarxes i web del Festival, a més de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i en diferit pel Canal 33.

Tant la inauguració com els visionats també es faran online, tot i que encara s’està valorant la possibilitat de realitzar alguna acció presencial si les circumstàncies ho permeten. En qualsevol cas, serà el propi Zoom qui comuniqui qualsevol canvi en la programació.

A més d’entregar aquest premi, els vins de la DO Catalunya acostumen a acompanyar als assistents a la inauguració del Festival i a la cloenda, no obstant, aquest any això no serà possible. El que sí que podreu veure és una peça audiovisual de la DO Catalunya, que es projectarà a l’inici de la gala de cloenda i que ens anima a seguir brindant. Un missatge de positivisme per recordar-nos com de necessària és la cultura, i una nova mostra de suport de la DO Catalunya per recordar-nos que el vi, també és cultura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa