VadeVi
El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà serveix més de 20.000 tastos
  • CA
Mercat medieval Conca de Barberà

!--akiadsense-->

Catorze cellers han estat durant dos caps de setmana oferint els seus vins i assessorant als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins de la DO Conca de Barberà aconseguint una xifra d’uns 20.000 tastos que no supera la de 2017 a causa del mal temps del segon cap de setmana.

La xifra de copes venudes aquest any – més de 7000 copes – demostra que és un acte consolidat dins la festa i l’agenda dels amants del vi. El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà és un dels esdeveniments més destacats de la Setmana Medieval de Montblanc.

Durant els dos caps de setmana molta gent va passar pel Mercat buscant tastar els diferents vins i caves. Un ambient agradable i un públic cada cop més exigent van ser uns ingredients perfectes perquè la Setmana Medieval de Montblanc també es convertís en una festa del vi de la Conca. El bon temps del primer cap de setmana va fer que s’arribés a les 5000 copes venudes només en dos dies, però les amenaces de pluja del segon cap de setmana va fer baixar el bon ritme de públic.

És notori l’entusiasme que genera el Mercat de Vins entre la mateixa gent de la comarca com entre els visitants de fora. Hi ha visitants procedents del Camp de Tarragona, de l’àrea de Barcelona i cada cop més, també, una presència més elevada d’estrangers.

Segons la presidenta de la DO, Mariona Rendé, “patrimoni històric, cultura i vi són la fòrmula perfecta per promocionar els productes de de la Conca de Barberà”.

Els visitants valoren com a excel·lent el fet de poder tastar els vins de la Conca acompanyats amb plats típics de la gastronomia del territori, veure com es vivia a l’Edat Mitjana i ser testimoni dels fets més importants d’aquella època.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa