VadeVi
Comença la cursa per descobrir els millors vins de la DO Conca 2021
  • CA

La Denominació d’Origen Conca de Barberà ha obert convocatòria perquè els seus cellers puguin apuntar mostres a la propera edició del concurs que se celebrarà a finals del mes d’agost. L’any passat, degut a la pandèmia, es va haver de suspendre, i enguany es reprén amb més força i algunes novetats que persegueixen posicionar la qualitat de vins que s’elaboren en aquest punt de la geografia vitícola catalana.

Els 30ens Premis als Millors vins de la DO Conca se celebraran el dissabte 28 d’agost de 2021. En horari de matí hi haurà la jornada de tast on es convocarà una vintena de tastadors d’un jurat que, dirigit per Ramon Roset, posarà nota a tots els vins presentats, que s’espera que s’apropi al centenar de mostres. Les referències que destaquin de cada categoria es donaran a conèixer el mateix dissabte per la tarda en un acte de lliurament de premis que s’organitzarà en format reduït i seguint totes les mesures de seguretat recomanades.

La 30a edició del certamen classificarà els vins participants en sis categories, des de blancs joves, amb criança, rosats; i vins negres joves, amb criança i monovarietals de trepat (que poden ser fermentats i/o criats en fusta, àmfora, formigó o altre tipus de dipòsits, acceptats pel reglament de la DO). Cada categoria rebrà tres premis, el millor vi i un reconeixement al segon i tercer classificat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa