La DO Conca de Barberà farà una col·lecta massiva en suport al celler Rendé Masdéu

La denominació canalitzarà les mostres de suport cap al celler de l'Espluga de Francolí que va quedar arrasat per la riuada

Així ha quedat el celelr Rendé Masdéu després de la crescuda del riu Francolí

Així ha quedat el celelr Rendé Masdéu després de la crescuda del riu Francolí | Rendé Masdéu

La DO Conca de Barberà conjuntament amb la Festa del Trepat, habilitarà un compte bancari a partir d’aquest dijous per poder fer una col·lecta en suport al celler Rendé Masdéu arrasat pel desbordament del riu Francolí. Volen que els seus propietaris Mariona Rendé i Jordi Roig puguin començar de nou.

També s’han decidit crear l’etiqueta solidària. Amb el suport de totes les denominacions d’origen serà una etiqueta que es podrà afegir a les ampolles dels elaboradors de tot Catalunya i servirà per destinar 3 euros de cada una d’aquestes ampolles a la causa.

Aquestes accions s’afegeixen a la que ja es va anunciar aquest dimarts de crear un vi solidari. Serà un cupatge, una edició especial amb una etiqueta exclusiva amb el nom #alvostrecostat i que es farà amb aportacions de celler de la DO Conca de Barberà i es posarà a la venda a finals de novembre. La recaptació íntegra d’aquest vi es destinarà al celler Rendé Masdéu.

Recordem que dimarts a la nit les instal·lacions d’aquest celler de l’Espluga de Francolí, van literalment desparèixer quan el riu es va desbordar com a conseqüència de les fortes pluges registrades a la zona.

Nou comentari