VadeVi
La DO Conca de Barberà farà una col·lecta massiva en suport al celler Rendé Masdéu
  • CA
Així ha quedat el celelr Rendé Masdéu després de la crescuda del riu Francolí
Així ha quedat el celelr Rendé Masdéu després de la crescuda del riu Francolí | Rendé Masdéu

!–akiadsense–>

La DO Conca de Barberà conjuntament amb la Festa del Trepat, habilitarà un compte bancari a partir d’aquest dijous per poder fer una col·lecta en suport al celler Rendé Masdéu arrasat pel desbordament del riu Francolí. Volen que els seus propietaris Mariona Rendé i Jordi Roig puguin començar de nou.

També s’han decidit crear l’etiqueta solidària. Amb el suport de totes les denominacions d’origen serà una etiqueta que es podrà afegir a les ampolles dels elaboradors de tot Catalunya i servirà per destinar 3 euros de cada una d’aquestes ampolles a la causa.

Aquestes accions s’afegeixen a la que ja es va anunciar aquest dimarts de crear un vi solidari. Serà un cupatge, una edició especial amb una etiqueta exclusiva amb el nom #alvostrecostat i que es farà amb aportacions de celler de la DO Conca de Barberà i es posarà a la venda a finals de novembre. La recaptació íntegra d’aquest vi es destinarà al celler Rendé Masdéu.

Recordem que dimarts a la nit les instal·lacions d’aquest celler de l’Espluga de Francolí, van literalment desparèixer quan el riu es va desbordar com a conseqüència de les fortes pluges registrades a la zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa