VadeVi
La DO Conca de Barberà regala 1.500 visites enoturístiques
  • CA
Vinyes de la DO Conca de Barberà
Vinyes de la DO Conca de Barberà | Viquipèdia

!--akiadsense-->

El Consell Regulador de la DO Conca de Barberà i els seus cellers engeguen “Escapa’t a la Conca”, una campanya de promoció per premiar l’esforç de tots durant aquests darrers mesos de confinament i donar una empenta a l’activitat enoturística. És per això que regala fins a 1.500 visites enoturístiques.

A través d’aquesta pàgina web l’usuari ha d’omplir el formulari i automàticament rebrà una visita per a dues persones a un dels cellers de la Denominació. “Durant el confinament molta gent ha comprat, consumit a casa i ha fet costat als vins de la Conca de Barberà. Ara creiem que és necessari recompensar l’esforç de tots” comenta Bernat Andreu, president de la DO Conca de Barberà. Afegeix que “per això obrim les portes de casa nostra, els nostres cellers i la nostra comarca, en agraïment a tots quan es produeixi l’esperada obertura de l’activitat turística”.

Hi participen 16 cellers de la Conca que col·laboren amb la campanya obrint les seves portes de forma gratuïta a un total de 1.500 visitants. Són Agrícola de Barberà Agrícola de la Conca, Celler Clos Montblanc, Celler Sanstravé, Celler Castell de Riudabella, Celler Pla de la Masó, Celler Carles Andreu, Celler Gerida, Celler Mas Foraster, Celler Rendé Masdéu, Celler Rosa M. Torres, Celler Succés Vinícola, Celler Vega Aixalà, Vinícola de Sarral, Celler Vins de Pedra i Celler Vidbertus.

Les visites seran per a dues persones i s’hauran de fer durant els mesos de juliol i agost. Les inscripcions es podran fer fins a finals de juny i després s’assignaran aleatòriament els cellers als inscrits per fer les visites. Juntament amb les dades de contacte del celler assignat, també es facilitarà un llistat de restaurants i allotjaments de l’Associació Hostaleria Conca de Barberà per a poder planificar millor la visita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa