VadeVi
La Conca 5.1 fa deu anys i ho celebra amb doble sessió de ‘La Nit’

La Conca 5.1 organitza per sisè any La Nit 5.1 al Castell templer de Barberà de la Conca. La gran novetat d’aquesta edició és que seran dues nits ja que l’acte coincidirà amb la celebració de l’acte central dels 10 anys de l’Associació La Conca 5.1.

Des de l’entitat, Leandre Romeu valora molt positivament aquest desè aniversari i explica que “ha estat un anar treballant de manera continuada i sense pausa” però que, passat tot aquest temps, han obtingut “uns resultats que no ens hauríem imaginat mai”. Partint del vi, “eix central i motiu pel què vam començar”, La Conca 5,1 ha anat “creixent en temàtica i activitats”, ampliant-se i “desenvolupant diverses branques amb tot tipus de projectes i aliances amb altres col·lectius”.

La Nit 5.1 2021 començarà el dia 23 a les 19:00 h amb els concerts de Maria Jacobs, Ariox, Feliu Ventura, Magalí Sare i Ponent Roots. També comptarà amb els monòlegs de Charlie Pee, Modgi i Joel Díaz. Aquest dia també es podrà degustar vi i gastronomia.

Hi haurà la presència dels cellers: Celler Carles Andreu, Celler Sanromà, Cooperativa de Barberà de la Conca, Gerida Viticultors, Pla de la Masó, Tarannà Poètic i Vinos en voz baja. També es podrà degustar cervesa artesana de la mà de Cerveses Boixets. I hi haurà la gastronomia de: Xivarri, 10 mil 400 i la Cooperativa L’Aresta.

L’endemà, dissabte 24 de juliol, a partir de les 19:00h, segona jornada amb els concerts de Ven’nus, Maria Jaume, Anna Andreu, Ferran Palau i Dj Poppy. A més, es podrà veure en exclusiva una sessió de l’espectacle de monòlegs Oye Polo, amb Ana Polo i Oye Sherman. Aquest dia el vi estarà protagonitzat pels cellers Bàrbara Forés, Carlania, Comalats, Mas Foraster, Succés Vinícola, Vid Bertus i Vinos en voz baja. La cervesa artesana la posarà la cervesera Les clandestines i la gastronomia seguirà de la mà de Xivarri, 10 mil 400 i la Cooperativa L’Aresta.

La Nit 5.1 de 2020 | La Conca 5.1
La Nit 5.1 de 2020 | La Conca 5.1

La Nit 5.1, a més, serà l’acte central del desè aniversari de La Conca 5.1 després que, en la seva primera edició, ja servís per celebrar el cinquè i va començar fa cinc anys per celebrar el cinquè aniversari.

“Celebrarem que encara som aquí deu anys després”, diu Leandre Romeu, satisfet, i explica que el fet que La Nit tingui dues nits no és només per celebrar l’aniversari. D’una banda, volien “ampliar per mantenir els aforaments amb seguretat”, és clar, i compensar el fet que l’edició de 2020 va ser molt reduïda per la pandèmia. De l’altra, però, també volen “encabir el màxim de propostes, productors, restauradors…”, en aquest projecte que vol ser “una trobada cultural, amb música, monòlegs i també recuperar de manera definitiva una de les peces centrals, la trobada de productors agroalimentaris i restaurants i incorporem una mica la presència de la cervesa”.

A més, rebla Romeu, La Nit “vol ser dels cellers, que són els del poble, els de Barberà”. És per això que volen “comptar amb aquelles persones que van més enllà i mantenen una filosofia de treball”.

L’aforament és limitat i es seguiran tots els protocols marcats per la normativa Covid-19 vigents en el moment de celebració de l’acte. Les entrades i els abonaments ja són a la venda aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa