La festa, en els darrers anys, ha anat incorporant novetats que s’estan consolidant gràcies a l’acceptació per part del públic.

La celebració s’iniciarà aquest divendres a les 19h. El Museu de la Vida Rural acollirà el tast de vins de més de deu anys de la DO Conca de Barberà, un tast professional dirigit per Josep Pelegrín, millor sommelier de l’Estat del 2016.

A l’Art Restaurant, 3r Brinda’m Baccus. La unió del vi, la gastronomia i la festa sota el poder del déu Baccus a l’antiga Roma donen nom a aquesta fusió dels sentits que permetrà maridar, durant el sopar, una selecció de 6 vins i caves de la DO Conca de Barberà amb 6 tapes d’alta cuina.

Dissabte el director general de l’INCAVI Salvador Puig, inaugurarà oficialment la Festa a la plaça Montserrat Canals i tot seguit, piada i obtenció del primer most de la collita 2016.

De nou al Museu de la Vida Rural, es farà el tast de vins SUB-25. Pensat per a joves de 18 a 25 anys.

Tot plegat es completarà amb actuacions musicals i amb activitats diumenge. Entre d’altres la 1a Marxa a peu entre vinyes, amb dos recorreguts diferents, un de 12 km i un de 5 km, i dos tastos de vins durant la ruta amb most pels més petits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa