VadeVi
La Conca 5.1 celebra els 5 anys amb una gran festa
  • CA

L’Associació La Conca 5.1 celebrarà els seus 5 anys de vida el proper dissabte 23 de juliol al Castell de Barberà de la Conca.

La Festa s’iniciarà a les 18:00h amb una benvinguda a càrrec de Vermuts Miró. A les 18:30h es donarà el tret d’inici amb una sèrie de parlaments de col·laboradors i amics de l’associació com Joan Gómez Pallarès, Mariona Rendé, Carles Prats, Ruth Troyano, Roser Vernet, Joan Pons Solé, Roser Vernet, Damià Serrano, Marta Domenech, Laia Corbella, Pili Sanmartín, Pau Moragas, Carles Bertran, Leandre Romeu i Josep Saperes. Aquesta primera part finalitzarà amb una conferència de la coneguda periodista Empar Moliner.

A les 20:30h es donarà pas a la segona part de la festa consistent en una mostra de cellers i de gastronomia local. S’hi podran trobar un total de 14 cellers, la majoria de la Conca de Barberà com Mas Foraster, Carles Andreu, Cara Nord, Vins de Pedra, Gatzara, Cooperativa de Barberà, VidBertus, Pla de la Masó, Jordi Llorens, Rendé Masdéu, Vega Aixalà i Carlania. A més, hi haurà dos cellers convidats de la Terra Alta que seran l’Agrícola Sant Josep de Bot i el Celler Barbara Forès. També es podran degustar diversos plats elaborats per GUSTUS càtering i l’Associació de Restauradors de la Conca de Barberà.

Finalment a les 22:30h es podrà gaudir d’una nit musical a càrrec de la cantautora vigatana Núria Graham, que serà talonejada pel cantautor montblanquí Xavier Miró.

Els disseny i la imatge gràfica de la Festa dels 5 anys, ha anat a càrrec d’Enric Mercadé i d’Edissenys.

La Festa l’organitza l’Associació La Conca 5.1. És oberta a tothom, tots els actes són públics i gratuïts. Compta amb el suport de Vermuts Miró i Amics del Castell de Barberà de la Conca. I la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà de la Conca, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Diputació de Tarragona, els Serveis Territorials de Cultura a Tarragona l’Associació de Restauradors de la Conca de Barberà i Edissenys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa